Kontrakt skrivet

2 maj 2011

Idag skrev Teater Ruth kontrakt med Myrögård.  Nu blir det alvar, eller rättare bestämt, nu blir det skämt på skämt….jo för kontraktet gäller en sommarrevy som ska underhålla alla som vågar sig till Myrögård den 19-27 aug 2011.

Det är inte vilken revy som helst, utan en helt ny idé som jag kläckt helt käckt, nämligen Revykryss. Just det, det är precis vad det låter som: publiken klurar ut frågorna som vi ställer före och efter  revynumren.  Gamla godingar och ny galenskap blandas i en härlig blandning av sketcher, dans, ful och skönsång, stunt och strunt. Det blir således underhållning på hög och låg nivå med glimten i ögat.

Mycket planer har smidits innan pennorna raspat över kontraktbladet. Min vita polo har susat ut från Örebro, ut på vägen mot Fellingsbro.  Efter 3 min svängt höger av på den lilla vägen mot Myrögård, passerat den smala bron över motorvägen, kört genom den vackra allén, förbi de långhåriga korna  och parkerat framför den högra flygeln. Fasaderna har lyst gula i solsken bakom snö och i vårgrönska. Fötter har vandrat ut i herrgårdsparken för att låta ögon granska platsen för den tilltänkta scenen. Hemma på kammaren har pannan veckats och nummer har skrivits, sånger har sjungits, revynamn har kläckts. Artister och tryckeri har kontaktats, affischarbetet  påbörjats, marknadsföringsplan har planerats. Vi har suttit i flera kreativa möten och spånat tillsammans. Men nu, är det alltså allvar på skämt eller skämt på allvar: För första gången i världshistorien blir det revykryss på vackra Myrögård, de vill du väl inte missa? ;)

Sommarens nyaste revykryss heter Surmular och Muntergökar, premiär 19 augusti 2011!

Det här inlägget postades i Om hemsidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *