Soppa i Lerhuset

Det är många människor i världen som bor i Lerhus, men inte så många i Sverige.  Lerhuset i Latorp är speciellt, något hus som ser ut precis så, finns ingen annanstans. Det är ekologiskt byggt och insidan är målad i äggoljetempra. I taket ligger över tusen handrullade lerrullar och det finns konstnärliga utsmycknngar lite här och var. Huset har varit en ateljé och bakstuga, i fyra år har jag grejat och donat för att Lerhuset ska få uppvärmning, wc och fungerande kök.  Hantverkare har kommit och gått, jag har svettats trixat och lärt mig att man måste fråga en extra gång om man inte behöver några mer delar till den där produkten jag just köpt.

I dag ser lerhuset ut som en byggarbetsplats. På lördag ska det vara städat och fint och vi hoppas kunna bjuda in vår revypublik på en Lerhusupplevelse med rykande varm soppa och hembakat bröd innan vi drar igång revyn.

Gräset är nyklippt och på torsdagkväll reser vi ett stort tält på gården intill Lerhuset och klär det i revyspelarskrud. När soppan är uppäten drar vi igång vår revy i tältet och den är alldeles ny. Det kan nog hända ungefär vad som helst.

Ingredienser i en JÄVLA SOPPA på lördag 27 augusti kl 18.00:

Sång, musik, dans, knas, sketcher, improvisationer, monologer, konstiga figurer, märkliga händelser och lite vad som helst. Som Kajsa Warg sa ” Man tager vad man haver”…..

 

Medverkande:

Tina Ruth, Micaela Gustafsson, Rickard Israelsson, Sofia Azam, Beatrice Letfors, Karin Idung och Emmelina Odel.

 

Välkomna på en unik upplevelse vid Lerhuset i Latorp!

Det här inlägget postades i Om hemsidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *