Bakom kulisserna

Just nu pågår mycket verksamhet hos Teater Ruth som inte publiken ser. För det första så kommer Teater Ruth hädanefter att arbeta genom RUTH AB, som står för Rackartyg, Underhållning, Teater och Humor. Det är spännande att lära sig nya saker om vad det kommer att innebära att driva ett aktiebolag istället för enskild firma.

För det andra är vi ute och träffar  nya potentiella samarbetspartners, eftersom Gräddegården stängt sin verksamhet för gott. Vi letar efter något mysigt ställe där det finns plats för en scen både sommar och vinter.

För det tredje så jobbar vi med filmredigering, korta små filmsnuttar på Tina Ruths revykaraktärer Berit, Gittan, Per Fekt, Irene Panik mfl. kommer inom kort att kunna beskådas för dig som gillat Teater Ruths sida på Facebook.

För det fjärde så smids poesiplaner för hösten. Vid två tillfällen under hösten kommer vi som representerade Örebro i SM i Poetry slam 2016 att stråla samman och skapa gnistrande poesikvällar. Medverkande poeter kommer att vara Tina Ruth, Magdalena Eriksson, Lovisa Larsson och Erik Malm.

Utöver allt detta är Clownen Klara är ute och träffar publiken. Härnäst blir under Internationella barndagen som firas i Hallsberg lördag 1 oktober. Föreställningen ”Clownen Klara pÃ¥ kalas” spelas i Hallsbergs bibliotek kl. 13.00.

 

 

Det här inlägget postades i Om hemsidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *